HomeWebshopInfoContactMijn account

Webshop » Rum » Dos Maderas PX '5+5 jaar oud'

Dos Maderas PX '5+5 jaar oud'Dos Maderas PX '5+5 jaar oud'

€ 43,70 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  
'One Spirit, two cultures' vat de unieke geest van Rum Dos Maderas perfect samen. Aan de basis is een huwelijk van de beste rums uit Barbados en Guyana, die elk hun eigen karakter hebben: elegantie en subtiliteit voor Barbados, kracht en expressie voor Guyana. Deze unieke blend is een perfecte versmelting met een enorme complexiteit.

Deze rum rijpt eerst vijf jaar in vaten van Amerikaanse eik op zijn plaats van herkomst in het Caribisch gebied (Guyana en Barbados). Dan wordt hij verscheept naar Williams & Humbert in Jerez (Andaloesië - Spanje), waar de rum nog drie jaar rijpt in vaten die eerder de internationaal gerenommeerde Dos Cortados - Palo Cortado Sherry bevat hebben (20 jaar gerijpt, gecertificeerd door de Jerez-Xerès-Sherry Regulatory Council).

Het rijpingsproces in drie fasen maakt van "Dos Maderas PX" een unieke rum met een speciale rijping. Zijn boeket biedt een onvergelijkbare smaak en aroma. Zeer elegante toetsen van hout en vanille, ondersteund door karakteristieke nuances van noten, vijgen, rozijnen, pruimen en een zweem van geroosterde karamel en zoethout. Zeer zacht en mild in de mond, met een aangename zoetheid. Ideaal om puur van te genieten, maar hij geeft echter cocktails ook een unieke, zachte toets.

(Gold Medal - Ministry of Rum)

Home Webshop Info Contact Mijn account

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacybeleid
Webshop software: EasyWebshop.be